Hogyan zajlik

Hogyan zajlik egy kezelés, tanácsadás

Kihívásod és célod átbeszélése

Ahhoz, hogy hatékonyan együtt tudjunk a céljaidért dolgozni, fontosnak tartom, hogy amennyire szükséges megismerjük egymást és átlásd miben tudok a segítségedre lenni.

Ezért ehhez egy ingyenes, kötelezettségtől mentes, első, 30 perces beszélgetést biztosítok, ahol elmesélelheted miben szeretnél változást elérni.

Meghatározzuk a célod, átbeszéljük a kérdéseid a kezelésekkel kapcsolatban és eldöntjük, hogy szeretnénk e a kezelésbe, tanácsadásba belevágni.

Energetikai blokádok feltérképezése

Megérkezésed után átbeszéljük ami az előző alkalommal még elmélyítésre vár, illetve azóta történt. 

Ezután igényed szerint a meghatározott kezeléssel folytatjuk, illetve az Ingát is segítségül hívhatjuk melyik kezelés ami most a legnagyobb segítségedre van.

Valamint feltérképezhetjük hol vannak az energetikai rendszeredben blokádok, elakadások ami Inga segítségével jól láthatóvá válik. Ehhez végig vezetem az ingát a Testmeződön, a tested körül, miközben te ülsz vagy fekszel.

Kezelés

A kezelés alatt semmi dolgod nincs. Legjobb, ha csendben átadod magad az érzésnek, a békének és az energiának, ami áramlik és amit közben érzel. 

A Reiki segítségével én behívom az univerzális Energiát, amit a te testedbe, Aurádra, „Blokádodra” áramoltatok, úgy, hogy pár centiméterre a tested különböző pontjaira helyezem a kezem. Ezzel beindítva a te tested saját, öngyógyító folyamatát. 

Hangvillánál, hagtálnál pedig a tested különböző részeidre meridián pontjaidra helyezem a megrezegtettet hangvillát, hangtálat.

Kezelés után

Kezelés után közvetlenül igyál sok tiszta vizet, ha tudsz pihenj vagy légy a szabadban.

Figyeld meg magad, érzéseid, mi az ami felszínre jön benned.

Ami pedig az egyik legfontosabb, légy tudatos! Mivel valami előhozta ezt a tünetet, életeseményt, ami valószínűleg segítségért, változásért kiállt.

Ha nem tudatosítod és változtatsz, a tünet illetve esemény nagy valószínűséggel visszatér, vagy ugyanúgy vagy más hasonló formában. Hiszen „ő” azért van nekünk, hogy tanítson és figyelmeztessen.

Ezért fektetek nagy hangsúlyt a kezelés mellett az energetikai tanácsadásra is, hogy tudás és eszköz legyen a kezedben, a tartós fejlődés és egészséges Élet megéléséért.

Energetikai tanácsadás, tréning

A kezelés, kezelések utáni tartós siker és teljesség érdekében, fontos, hogy a tünet mögé nézzünk, hogy mit üzenhet neked és mit tehetsz a mindennapokban, hogy magas, tiszta energia szinten tartsd magad.

Továbbá nyitottságod és érdeklődésed szerint, energetikai tisztító, védelmi, földelési technikát is megtanítok neked. Valamint, hogy mit üzen a betegség, a tünet, az események az életedben, hogyan tükröz a környezeted és te mit tehetsz a tudatos szellemi fejlődéssért, kiegyensúllyozottságért a mindennapokban, saját életed és gyermeknevelés kapcsán is a boldog,örömteli Életért.