Hangvilla(rezgés)terápia

Rezgésterápia Hangvillával (Phonophorese)

Testnek és léleknek

A hangvillaterápia egy nagyon gyengéd hangkezelési módszer felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Fizikai, lelki kényelmetlenség megszüntetésére. Biztosítja a test ellazulását, regenerálódását, harmonizálja a testet és a lelket, feloldja az olyan fizikai blokkokat, mint a feszültség, migrén, tartós megfázás, sérülések, gyulladások. Enyhíti a fájdalmat, ellazítja az izmokat, aktiválja a sejteket és újra harmónikus áramlásba hozza az energiacsatornákat. Gyakran már egyetlen kezelés után egyértelmű különbséget érezhető.

Hogyan zajlik?

Elmondod a történetedet, a fizikai, lelki kihívásod. Ezután kényelmes öltözékben a kezelőágyra fekszel. Kiválasztjuk a megfelelő hangvillát. Én pedig megkezdem a kezelést, a test különböző részein, meridián pontokon illetve az aurádban rezgetem a hangvillát. Apró finom rezgést, bizsergést érezhetsz a kezelés területén illetve kisugározva bárhol a testedben. Kezelés közben bátran adhatsz visszajelzést viszont valószínüleg és a tapasztalatok alapján szépen ellazít. Elötte és utána érdemes sok tiszta vizet innod.

Hogyan müködik?

A biorezonancia jelenségének kutatói szerint minden élőlénynek sőt élettelen dolognak is van egy alapvető rezgése. Sőt minden érzelemnek is. Ha rá tudunk hangolódni a magasabb frekvenciákra, pl szeretet, ősbizalom stb..ha szervezetünk vibrációja szinkronban kerül ezzel, úgy egészségesebbekké kiegyensúlyozottabbaká válhatunk, sőt erősítjük a magunkkal és mindenséggel való kapcsolatunk. Több fajta, különböző frekvenciájú hangvilla létezik, amelyet a test különböző pontjaihoz érintve, vagy az aurában rezegtetve mint a hangszert úgy hangolja át energetikai rendszerünk illetve testünk erre a frekvenciára. Gyógyítva testet és lelket, mély ellazult állapotba segítve minket, közben pedig öngyógyító folyamatainkat isaktiválja.

Milyen hagvillát használok?

OM hangvilla, Az OM az ‘Univerzum teremtésének hangja’ Ősbizalom. Univerzálisan bármilyen kihívásra jól használható. Lazítja testet és lelket egyaránt. Izomlazító, stresszoldó. Oldja a félelmeket. Szenvedélybetegségek illetve Gyermekek magatartás nehézségeire. Belső szervek egyensúlyának helyreállítását is különösen támogatja.

Szintén univerzálisan a legtöbb kihívásra nagyon jól alkalmazható. Gyermekek, kisbabák kezeléséhez ideális- Frekvenciája a feltétel nélküli szeretet frekvenciája. A Félelemtől a Bizalomba vezet, az magunkba vetett Ősbizalomig.

Kinek jó?

Felnőtteknek, gyermekeknek és kisbabáknak egyaránt. Feszültség, testi, lelki kihívás, migrén, nyugtalanság esetén. Ha valaki nehezen alszik el, nehezen nyugszik meg. Gyakran megfázik. Gyermekek különösen nagyon kedvelik ezt a módszert. Intuitívan maguk segítik a kezelést hol és hogyan esik jól a számukra.

Kinek ellenjavalt?

Ez a módszer is mint minden energetikai módszer nem diagnoztizál és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket! Csak kiegészítheti azokat. Továbbá nem javasolt pacemaker, epilepszia vagy arra való hajlam, akut gyulladásos folymatok, láz, trombózis, műtét utáni 6 hétig, terhesség első 12 hete, fém allergia, fém implantáció,epekő, vesekő, illetve kis csecsemőknek kutacs, koponya, fej tájéka

Mit adhat a kezelés felnötteknek, gyermekeknek egyaránt?

Ár