Élettér energetikai bemérése és tisztítása

Élettér energetikai bemérése, tisztítása

Energetikai rendszerünkre nem csak érzelmeink vannak hatással, hanem a Föld különböző geomágneses energiái. Vízerek, Földsugárzás, Hartmanzóna

Ezek negatívan tudják befolyásolni energiaszintünket, immunrendszerünket, alvásunkat. Leginkább ha az esti alvás ideje alatt éri a szervezetet. Ezek a szervezetre káros sugárzások ingával (vagy pálcával) is, helyben vagy akár a távolból egyszerűen de kb méretarányosan elkészített tervrajz alapján is  szépen kimutathatóak. Ennek ismeretében pedig átrendezhető a háló illetve gyermek szoba. Ezzel segítve a nyugodt és regeneráló alvást és ideg és immunrendszerünk egészséges működését.

Érzelmeink, gondolataink, napi stressz, veszekedés, düh és hasonló alacsony rezgésű energiák, energetikai rendszerünkben megjelenik, sőt mindezek felgyülemlenek életterünkben.

Ami negatív érzelmeink esetén további negatív rezgéseket hívhat be. Ezzel pedig könnyen egy lefelé ívelő spirálba jutva.

Ekkor érezhető, hogy nem érzed igazán bennt jól magad, gyakoribbak a veszekedések, frusztráció, gyermeked is nyugtalan, nehezen alszik, rémálmok jelenhetnek meg. Sőt a gyermek különböző dolgokról is beszámolhat. (Gyermekek sokkal magasabb agyi hullámon működnek amit felnőttek már csak meditatív állapodban tudnak leginkább elérni. Ezekben a tudatállapotokban pedig sokkal jobban érzékelhetőek az energetikai jelenségek, különbségek.) Mindezek a felgyülemlett energiák szintén negatív hatással lehetnek egészségünkre, koncentrációnkra, alvásunkra, kiegyensúlyozottságunkra.

Ezért érdemes és fontos lakásunkat különböző módszerekkel időközönként megtisztítani, illetve tisztán tartani.

Amennyiben igényed van rá, tudok egy felmérést csinálni, milyen a lakás energetikai állapota. Illetve megtanítalak, hogyan tudod minden helyiséget körbejárva, szépen, energetikailag  megtisztítani.

Ezek a tisztítások havi rendszerességgel ajánlottak.

A lakás energetikai tisztításának elsajátítását mindenképpen egy egybekötött, segítő beszélgetéssel csinálom, ahol átbeszélünk pár ezzel kapcsolatos fontos dolgot, felmerülő kérdéseidet.

 

Amit jó ha tudsz tisztítás előttt:

Pakold el a ruháid, ágyneműid amiket nem szeretnéd, hogy füstösek legyenek, mivel Fehér zsályával az egyik leghatásosabb a tisztítás. Ezt a füstöt késöbb kiszellőzteted és nem is ivódik be a ruhákba, viszont ha utána valami fontos találkozód van, érdemesebb előre gondolkozni.

Minden helyiségbe egy fehér teamécses segíti, erősíti a folyamatot. Ahány helyiséged van, annyi teamécsest érdemes előre beszerezni.

Ár